KRYQËZATA E LUTJES. LIBËR LUTJESH


KRYQËZATA E LUTJES. LIBËR LUTJESH

KRYQËZATA E LUTJES. LIBËR LUTJESH
KRYQËZATA E LUTJES. LIBËR LUTJESH
Modeli: CP-AL
Sasia Stok: Ne stok
Cmimi: 10.50 zł
Ex Tax: 10.50 zł
Sasia  

KRYQËZATA E LUTJES
LIBËR LUTJESH

të gjitha Lutjet e Kryqëzatës, Lutjet Litani dhe Lutjet e Tjera
zbuluar Marias së Mëshirës Hyjnore për Ushtrinë e Mbetur ‘Jezusi për Njerëzimin’

Shikoni brenda librit (faqet e zgjedhura): faqet e zgjedhura (PDF)

Paperback, 116x165 mm, 256 faqe.

Përkthimi nga gjuha burimore (angleze) i bërë nga shqipfolës shqiptarë të lindur.

Shtypur 2016 në Poloni.

Dërgesa në të gjithë botën - shih detajet këtu: Informacione për shpërndarjen.
Metoda të ndryshme pagese (duke përfshirë kartat e pagesave) - shih detajet këtu: Metodat e pagesës dhe detajet.


Mundesuar nga Sfera Solutions Orante.pl © 2017