Medalja e Shpëtimit. Paketë me 5 medalje


Medalja e Shpëtimit. Paketë me 5 medalje

Medalja e Shpëtimit. Paketë me 5 medalje
Medalja e Shpëtimit. Paketë me 5 medalje
Modeli: MZ
Sasia Stok: Ne stok
Cmimi: 25.00 zł
Ex Tax: 20.33 zł
Sasia  

Medalja e Shpëtimit. Paketë me 5 medalje

 

Ju mund të lexoni më shumë rreth medaljes këtu: http://paralajmerimi.blogspot.al/p/medalja-e-shp.html

 

Ne bëjmë shitje/dërgesa të këtyre medaljeve vetëm brenda Polonisë dhe Evropës Lindore (duke përfshirë Evropën Juglindore, Rusinë Evropiane dhe Kaukazin).

Sipas një marrëveshjeje me shpërndarësin e përgjithshëm, ne nuk bëjmë dërgesa në zona dhe kontinente të tjera.

 

Nëse ju jeni të interesuar për to, dhe ju do të dëshironit që këto medalje të mund të shiten/dërgohen në vende dhe zona të tjera, ju lutemi të na kontaktoni. Ne do t’ju ndihmojmë që të gjeni një pikë lokale shitjeje. Ju mund t’i porositni ato gjithashtu në http://christogifts.com/  që administrohet nga shpërndarësi i përgjithshëm.


Mundesuar nga Sfera Solutions Orante.pl © 2017