Informacione për shpërndarjen

Szczęść Boże! Zapraszamy Państwa do naszego nowego sklepiku ELGIDO.com, gdzie znajdą Państwo więcej przedmiotów, na przykład różne dewocjonalia, medaliki św. Benedykta w brązie i aluminium, nowe książki oraz ebooki, wraz z rozszerzonymi opcjami wysyłki i płatności, w tym wysyłką za pobraniem. Oczywiście, w niniejszym sklepiku orante.pl można cały czas składać zamówienia, ale nie będzie on już szczególnie aktualizowany tak jak nowy sklepik ELGIDO.com, który jak się spodziewamy, będzie stopniowo rozwijany.

Praised be Jesus! Please see also our new store ELGIDO.com, where you can find extended offer, more items such as various religious items, St. Benedict Cross medals in bronze and aluminum, other books and ebooks, as well as more shipping and payment options, including the cash on delivery option to Polish addresses. Of course, in this store orante.pl you can still place orders, but it will not be updated in a special way like the new store ELGIDO.com, which hopefully gradually will be developed.Informacione për shpërndarjen

Ne bëjmë shitjen 48 orë pasi ju vendosni porosinë tuaj dhe marrim pagesën tuaj për t’ju bërë dërgesën.

Dërgesa në të gjithë botën me anë të Poczta Polska (Post) ose me kompani DPD ndërlidhëse. Vetëm shpërndarje të gjurmuara, në linjë ajrore dhe prioritare.

Kostot e dërgesave llogariten në dyqan, kur ju vendosni porosinë tuaj. Dërgesat e thjeshta të vogla në të gjithë botën kushtojnë vetëm 5 euro.

Mundësi të tjera dërgesash sipas kërkesës. Ju lutem na kontaktoni për t’i kontrolluar ato për vendin tuaj (kodi juaj postar nevojitet për të pasur një referencë).


Mundesuar nga Sfera Solutions Orante.pl © 2018